blog

Zon zoekt dak

Posted on jul 21, 2015
Zon zoekt dak

Zon zoekt dak. TV Commercial for Natuur & Milieu. Met zonnepanelen via Natuur & Milieu wek je je eigen stroom op. En dat is een goed idee. Want je eigen stroom is net even wat beter dan gewone stroom.

Sesamstraat

Posted on aug 20, 2014
Sesamstraat

Frame Order heeft weer een dag in de studio gehangen, met Pino, Tommie en Ieniemienie. Wat dat heeft opgeleverd is vandaag te zien in Sesamstraat, van 18.40 tot 18.55. Dus zorg dat je extra vroeg met je eten op de bank zit!

Famille van Camille

Posted on jun 2, 2014
Famille van Camille

Te zien in het Van Gogh Museum: onze nieuwe animatiefilm “Famille van Camille”. Het filmpje is onderdeel van een theatrale rondleiding voor kinderen tot 12 jaar, waarin 2 kleindochters van Camille, ooit geportretteerd door van Gogh, naar Amsterdam reizen om een mysterie rond hun grootvader op te lossen.

“Georges Méliès”

Posted on mei 12, 2014
“Georges Méliès”

Storychangers!

Posted on mei 6, 2014
Storychangers!

Deze week animeren wij JOUW idee!!! Kijk voor meer story changer animaties op:Storychangers EU En vergeet op 22 mei niet te stemmen voor de Europese Verkiezingen.

My college

Posted on jan 10, 2014
My college

‘My college’ ter promotie van My college ter verbetering van de reputatie van de opleiding.

Circusdieren

Posted on jan 9, 2014
Circusdieren

De animatie die we gemaakt hebben voor ‘Wilde dieren de tent uit’ staat online!

Tros Radar

Posted on jan 8, 2014
Tros Radar

Tros Radar "Exponentiële groei" from Frame Order on Vimeo. We hebben de afgelopen maanden gewerkt aan 8 animaties voor TROS Radar. Deze waren te zien op maandag 23 december, maandag 30 december 20:30uur op Nederland 1 en nu op: trosradar

Studeren? Wat moet je doen! Staat online!

Posted on sep 17, 2013
Studeren? Wat moet je doen! Staat online!

De animatie voor het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap om toekomstige studenten te wijzen op hun rechten en plichten bij het kiezen van een studie staat online.

AIO ‘Roll’

Posted on sep 17, 2013
AIO ‘Roll’

  De animatie die we gemaakt hebben voor het Amerikaanse telecombedrijf AIO in dienst van Hecticelectric staat online en is hier te zien.